Тел: (02)962 13 71

Факс: (02)962 47 15

E-mail: office@airnet-bg.com
Please update your Flash Player to view content.

 

Свързаност за бизнеса


 

Създаването на безжична мрежа за целите на бизнеса е изпълнено с предизвикателства начинание. Бизнес клиентите са свикнали на широколентов мрежов достъп. Освен това връзката трябва да бъде устойчива и сравнима с предлаганата от кабелните услуги за спазване на споразуменията за ниво на обслужване (SLA), налагани от този пазарен сегмент.

 

Решението за свързаност за бизнеса от Wavion може да се изправи срещу това предизвикателство и да осигури висококачествено обслужване на бизнес клиентите с много ниски първоначални разходи и разходи за поддръжка. Решението е базирано на базовите станции WBS-5800, които работят в честотната лента от 5.8 GHz, или базовите станции WBS-2400, които работят в честотната лента от 2.4 GHz, в съчетание с външно терминално оборудване на обекта на клиента (CPE). Това съчетание осигурява висок капацитет и устойчиво мрежово покритие до 20km.

 

С помощта на базовите станции WBS от Wavion операторите могат да реализират мрежа със значително по-малък брой базови станции. Могат да се обслужват и отдалечени точки, благодарение на увеличения обхват на мрежата. Ето защо операторите могат да реализират бизнес мрежа с безжичен широколентов достъп по бърз и рентабилен начин.

 

 

 

Основни преимущества

  • Висок капацитет и върхово качество на радиосигнала в безжичната мрежа, изградена с базови станции WBS от Wavion с технологията за моделиране на лъча beamforming и SDMA от Wavion.
  • Свързаност на малки разстояния се осъществява в условия на отсъствие на пряка видимост, а на големи разстояния – в условия на пряка видимост. По-добро покритие на мрежата със значително по-малък брой базови станции.
  • Рентабилно и бързо реализуемо решение, което става възможно с предоставянето на услуга за вече съществуващи стандартни клиенти.

Büyükçekmece Evden Eve Nakliyat

Adalar Evden Eve Nakliyat

Ulus Evden Eve Nakliyat

Sultanbeyli Evden Eve Nakliyat

Güngören Evden Eve Nakliyat

php script encode decode php script encode decode http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com