Тел: (02)962 13 71

Факс: (02)962 47 15

E-mail: office@airnet-bg.com
Please update your Flash Player to view content.

 

 

 

 

Интернет за училища и други общности


 

Интернет е пътят към бъдещето на децата по света и по-специално на онези от тях, които живеят на по-отдалечени места. Правителствата и международни организации като организацията „Лаптоп за всяко дете” (OLPC) работят за осигуряване на достъп до интернет за училища и други общности в тези райони. В отсъствието на кабелна инфраструктура за такива проекти Wi-Fi мрежите се превръщат в основна алтернатива.

 

Решението за осигуряване на достъп до интернет в училищата е доказало своята ефективност както по отношение на качеството на услугата, така и по отношение на разходите. Решението е базирано на безжичните широколентови базови станции WBSb от Wavion, които използват уникалната и мощна технология на моделиране на лъча от Wavion. Само една базова станция WBS е в състояние да осигури достъп не само за училището, но и за домовете на учениците и цялата общност в околността.

 

Базовата станция WBS е снабдена с функция за установяване на транспортна мрежа за връзка, която я прави изключително лесна за инсталиране. Покритието на допълнителни села и общности може да се осигури по лесен начин просто с монтиране на допълнително устройство. Технологията за моделиране на лъча beamforming гарантира, че не се налага никаква тежка работа по съосване на устройствата в хода на инсталиране.

 

Базовата станция WBS е с много нисък разход на енергия, обикновено по-малко от 35 W. Това позволява устройството да се снабди със слънчево или акумулаторно захранване на отдалечени места без достъп до електрозахранване.

 

 

 

 

 

 

 

 

Основни преимущества

  • Осигурява добро проникване на закрито, което гарантира реален достъп за жилищата в околността и училището
  • Решението е свързано с нисък разход за реализиране на инфраструктурата и за поддръжка
  • Поддържа дълги транспортни връзки с множество point-to-point сегменти от до 20 km на устройство с една и съща базова станция WBS

 

 

Büyükçekmece Evden Eve Nakliyat

Adalar Evden Eve Nakliyat

Ulus Evden Eve Nakliyat

Sultanbeyli Evden Eve Nakliyat

Güngören Evden Eve Nakliyat

php script encode decode php script encode decode http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com