Тел: (02)962 13 71

Факс: (02)962 47 15

E-mail: office@airnet-bg.com
Please update your Flash Player to view content.

 

Обществен ред и безопастност


 

Технологията има все по-голяма роля в борбата срещу тероризма и престъпността. Използването на камери за видеонаблюдение, които предават информация в реално време по цифрови мрежи, позволява на органите на реда да реагират по бърз и ефективен начин на всяка ситуация. Но местата, на които се разполагат камерите, често не допускат кабелна свързаност и налагат използването на безжично решение. Предизвикателството се състои в създаването на безжично решение, което е съобразено със строгите изисквания за капацитет, закъснение и фазово трептение на цифровия сигнал по видео мрежата.

 

Решението от Wavion за органите на реда се състои в изграждане на мрежа с висок капацитет, която осигурява висококачествена услуга и върхова устойчивост на смущения. Решението се базира на базовите станции WBS от Wavion, които използват уникалната и мощна технология на моделиране на лъча beamforming от Wavion.

 

Базовите станции WBS от Wavion могат да работят ефективно в условия на силни смущения. Присъщата насоченост на технологията на моделиране на лъча осигурява значителна устойчивост на смущения. Допълнително смекчаване на ефекта от смущението се постига посредством уникалната технология за динамично управление на смущенията на Wavion (DIH), с която постоянно се коригират параметрите на базовата станция в отговор на промените в смущенията.

 

Базовата станция WBS от Wavion позволява изграждане на безжична мрежа със значително по-малък брой базови станции. Отдалечени места също могат да се обслужват, благодарение на разширеното покритие на мрежата. Това прави безжичното решение от Wavion устойчив вариант за изграждане на мрежи за видеонаблюдение.

 

 

Основни преимущества 

  • Поддържа множество от камери на обща базова станция WBS, с което се намалява инвестицията в инфраструктура
  • Поддържа стандарта Wi-Fi Protected Access (WPA2), което осигурява най-високото ниво на сигурност в 802.11 Wi-Fi
  • Решението е свързано с нисък разход за реализиране на инфраструктурата и за поддръжка

 

Büyükçekmece Evden Eve Nakliyat

Adalar Evden Eve Nakliyat

Ulus Evden Eve Nakliyat

Sultanbeyli Evden Eve Nakliyat

Güngören Evden Eve Nakliyat

php script encode decode php script encode decode http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com