Тел: (02)962 13 71

Факс: (02)962 47 15

E-mail: office@airnet-bg.com
Please update your Flash Player to view content.

 

За общините


 

В градовете и общините често се налага наличие на мрежова свързаност за различни приложения, включително:

 

 • Общинско WiFi покритие
 • Свързаност на сгради: общински съвет, библиотека, учреждения, полицейско управление и т.н.
 • Покритие в сгради
 • Видеонаблюдение
 • Контрол на пътното движение
 • Достъп за мобилни работници
 • Събиране на показанията на измервателни уреди

С изграждане на собствена мрежа за достъп общините могат да спестят високите разходи, свързани с ползването на наета линия.

Общините трябва да спестяват от разходите за изграждане на инфраструктура, където безжичните мрежи се отличават с предимство. Но мрежите в общините трябва да осигуряват колкото се може по-голямо покритие, за да включват цялата територия. Освен това се изисква мрежа с висок капацитет за пренос на данни, която да може да се справя с различни приложения едновременно.

Решението от Wavion за общините е изграждане на мрежа с висок капацитет и разширено покритие. Решението се базира на безжичните широколентови базови станции от Wavion, които използват уникалната и мощна технология на моделиране на лъча beamforming от Wavion.

Общината може да използва свободния мрежов капацитет за осигуряване на безжичен достъп до интернет за гражданите като допълнителна услуга. Един такъв жест подобрява значително имиджа на всяка община.

Общините често имат възможност да използват стратегически съоръжения като водни кули и публични сгради, на които да разполагат базовите станции WBS. Такива стратегически места могат да осигурят още по-добро мрежово покритие.

Ефективното покритие, което се осигурява от пространствено адаптивната технология на моделиране на лъча от Wavion, изисква значително по-малък брой базови станции за осигуряване на покритие на квадратен километър. Това означава огромно съкращаване на разходите за мрежова инфраструктура.

 

 

Основни преимущества:

 • Нисък разход за реализиране на инфраструктурата и за поддръжка
 • Поддържане на множество приложения в рамките на една и съща широколентова мрежа
 • Подобрено покритие – до 3 пъти по-голямо от това на конвенционални точки за достъп
 • Лесна инсталация с минимално съосване, което е от критично значение при работа на труднодостъпни места, каквито са стълбовете за улично осветление

 

Büyükçekmece Evden Eve Nakliyat

Adalar Evden Eve Nakliyat

Ulus Evden Eve Nakliyat

Sultanbeyli Evden Eve Nakliyat

Güngören Evden Eve Nakliyat

php script encode decode php script encode decode http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com