Тел: (02)962 13 71

Факс: (02)962 47 15

E-mail: office@airnet-bg.com
Please update your Flash Player to view content.

 

Технологията Beamforming


 

Основана на група от радиостанции и антени

Пространствено адаптивната технология на моделиране на лъча Beamforming от Wavion се основава на група от радиостанции и решетка от антени с голямо усилване с различна поляризация (HGDP), които усилват множеството от сигнали, които се приемат и излъчват. Това множество от сигнали се коригира по подходящ начин от регулатора на лъча за постигане на максимална сила на сигнала при клиентския модем и модема на базовата станция. Това се постига, като се осигурят необходимите условия, за да може сигналите, които се излъчват от всяка от антените в групата, да се обединят в един кохерентен сигнал при антената на клиентското устройство, както и като се осигурят необходимите условия, за да може всеки от множеството сигнали, излъчени от клиентското устройство, да се обединят в един кохерентен сигнал при модема на базовата станция.

 

С технологията за моделиране на лъча Beamforming от Wavion до шест мощни радиостанции се обединяват в базовата станция и се използват в съчетание с антени с голямо усилване за моделиране на изключително ефективен динамичен лъч за всеки пакет.

 

Технологията се възползва от многопътното разпространение на сигнала

Пространствено адаптивната технология на моделиране на лъча Beamforming от Wavion се възползва от многопътните сигнали, които се получават в резултат от отражения по пътя на разпространение, и ги превръща в предимство посредством кохерентно съчетаване на всички многопътни сигнали. Това е в контраст със стандартните точки за достъп до Wi-Fi, при които качеството на сигнала силно страда в резултат от многопътните сигнали. Тази способност повишава качеството на радиопредаване и радиоприемане в условия на отсъствие на пряка видимост и осигурява по-равномерно покритие с по-малко мъртви петна.

 

Wavion Beamforming vs. Conventional Wi-Fi

 

По-големият коефициент на усилване на сигнала удвоява обхвата

Технологията на моделиране на лъча Beamforming от Wavion подобрява усилването на сигнала от безжичната връзка с около 8 dB. Това значително увеличава обхвата, капацитета за пренос и проникването както в условия на пряка видимост, така и в отсъствието на такава. Подобрението на обхвата и капацитета на пренос в резултат от усилването на сигнала с технологията Beamforming и групата от антени с различна поляризация се илюстрира на схемата, където резултатите, постигнати с технологията за моделиране на лъча Beamforming от Wavion, са сравнени с конвенционална точка за достъп в характерния модел на разпространение на сигнала в отсъствие на пряка видимост. Технологията за моделиране на лъча Beamforming от Wavion удвоява обхвата и осигурява доста по-високи скорости в посочените обхвати.

 

По-дълбоко проникване на закрито

С усилването с 8 dB на сигнала по връзката, установена с технологията на моделиране на лъча  Beamforming от Wavion и възможността да се възползва от многопътното разпространение на сигнала, вместо да се влияе негативно от явлението, се осигурява по-дълбоко проникване през стени и сгради и по-равномерно покритие в обхвата от 2.4 GHz, когато се работи с вътрешно терминално оборудване в помещението на клиента

 

Устойчивост на смущения

Технологията на моделиране на лъча Beamforming осигурява силна устойчивост на смущения от 5 dB поради присъщата си насоченост. При приемане регулаторът на лъча се фокусира върху местоположението на потребителя, с което намалява нивото на смущения от други места. По подобен начин при излъчване регулаторът на лъча се фокусира върху местоположението на потребителя, с което се намалява нивото на смущения, които се излъчват към други местоположения. Тази способност е от критично значение за по-големи проекти, където е нужно да се сведат до минимум смущенията вътре в обекта.

 


Регламент на Федералната комисия по съобщенията на САЩ (FCC), уреждащ въпросите на технологията на моделиране на лъча Beamforming в обхвата 2.4 GHz

В стремежа си да насърчи употребата на технологията на моделиране на лъча Beamforming Федералната комисия по съобщенията на САЩ (FCC) допуска общата мощност на пренос и усилването на сигнала от антената в обхвата 2.4 GHz да превишат лимита от 36dBm. Технологията от Wavion се възползва от този нов регламент и работи при 42dBm, което осигурява допълнителни 6 dB ефективна излъчена мощност.

Büyükçekmece Evden Eve Nakliyat

Adalar Evden Eve Nakliyat

Ulus Evden Eve Nakliyat

Sultanbeyli Evden Eve Nakliyat

Güngören Evden Eve Nakliyat

php script encode decode php script encode decode http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com