Тел: (02)962 13 71

Факс: (02)962 47 15

E-mail: office@airnet-bg.com
Please update your Flash Player to view content.

 

Технология от Wavion


 

Последното семейство външни Wi-Fi базови станции от Wavion е първото по рода си, което поддържа пространствено адаптивната технология на моделиране на сигнала Beamforming и 802.11n 3x3:3 MIMO с три пространствени потока от данни, което осигурява ненадминат обхват и капацитет. Освен това уникалното и мощно устойчиво на смущения окомплектоване на Wavion превръща базовите станции в най-устойчивото решение за Wi-Fi за шумната и претоварена от електромагнитно лъчение среда, характерна за нелицензираните обхвати на 2.4 GHz и 5 GHz.

 

Предизвикателството

Живеем в разгара на ерата на информацията. Наред с експлозивното нарастване на количеството информация се развива и нашето желание да можем да получаваме достъп до нея по всяко време и навсякъде. Wi-Fi решенията са особено привлекателни, тъй като не изискват тромава жична инфраструктура и се възползват от широко достъпни клиенти с вградена поддръжка на Wi-Fi в смартфони, таблети, PDA и нискобюджетни терминални устройства. Но има редица основни предизвикателства, които трябва да се преодолеят, за да се създаде едно истински ефективно Wi-Fi решение за използване на открито и в градска среда:

  •  Външната градска среда на Wi-Fi представлява много по-тежко предизвикателство в електромагнитния спектър от вътрешната среда, включително с много по-високи нива на смущения, много по-голямо забавяне от многопътното разпространение на сигнала и доста по-бързо движещи се предмети и потребители – например автомобили. Освен това средата на многопътно разпространение е със значително по-ниско качество от средата на закрито с много по-малък ъгъл на разпространение, което увеличава значително корелацията на матрицата на разпространение на канала.
  • Повечето градски Wi-Fi базови станции в момента са базирани на първото поколение от чиповете 11n. Ясно е, че тези продукти не са в състояние да осигурят обещаното увеличение на капацитета от 802.11n в реални условия на открито. Не се справят ефективно с високото ниво на смущения и с предизвикателствата на многопътното разпространение на сигнала. Резултат от това е необходимостта от гъсто разположени точки за достъп и скъпа инфраструктура в добавка към ниско качество на мрежовата услуга, която страда от липсата на равномерно покритие.

Решението на Wavion

Новото семейство WBSn е специално предназначено за суровата среда на открито и е резултат от повече от десетгодишния опит на Wavion в технологиите с групови антени. Семейството WBSn е първото, което поддържа пространствено адаптивната технология на моделиране на лъча Beamforming и 802.11n 3x3:3 MIMO с три пространствени потока от данни в съчетание с уникално и мощно устойчиво на смущения окомплектоване.

  • Използва решетка от антени с голямо усилване с различна поляризация (HGDP) и група трансивери в съчетание със специално изработена специфична за приложението интегрална схема (ASIC) и вграден софтуер.
  • Прилага се пространствено адаптивната технология на моделиране на лъча Beamforming по пакети на Rx и TX заедно с 3x3:3 MIMO с три пространствени потока, което позволява до 450 Mbps капацитет на пренос.
  •  Включва мощно окомплектоване за устойчивост на смущения, което притежава присъщите на технологията Beamforming способност да потиска смущения, възможност за динамична обработка на смущенията (DIH), алгоритъм за автоматична селекция на канала (ACS), алгоритъм на Wavion за адаптиране на скоростта (WARA) и насочване на лъча надолу (DTA).

 

Вследствие от това се постигат най-добрите резултати, що се отнася до капацитета на пренос, обхвата, проникването на закрито и смекчаването на ефекта от смущенията, което гарантира, че доставчиците ще могат да предлагат рентабилна услуга с върхово качество. Доставчиците могат да спестят капиталови и експлоатационни разходи, да постигнат по-бърза възвръщаемост на инвестицията и да направят безжичните услуги в градска и селска среда достъпни за широк кръг райони и предприятия.

 

Increased Capacity and Coverage with
Beamforming and MIMO, over conventional Wi-FI

 

 

Предимства:

  •  Върхово покритие
  •  По-висок капацитет
  •  По-добро проникване на закрито
  •  Устойчивост на смущения

 

Wavion technology advantages

 

Покритие
Решетката от антени с голямо усилване с различна поляризация (HGDP) и технологията на моделиране на сигнала Beamforming увеличават значително покритието, което се осигурява от WBSn – до три пъти това, което дават конвенционалните точки за достъп до Wi-Fi. Върховият обхват и равномерното покритие означават, че мрежата може да се мащабира и да достигне до по-голяма група потребители, което от своя страна осигурява по-високи приходи от абонамент на по-ниска цена.

 

Технологията от Wavion осигурява на потребителите мощен висококачествен сигнал, който не зависи от наличието на пряка видимост и е силно устойчив на смущения. Това води до много по-голямо покритие с много по-малко мъртви петна, което позволява на оператора да осигури висококачествена услуга за всички клиенти в района.

 

Капацитет
Пространствено адаптивната технология на моделиране на лъча Beamforming и технологията 3x3:3 MIMO увеличават значително капацитета, който осигуряват WBSn, до три пъти този на конвенционалните точки за достъп до Wi-Fi. Увеличението на капацитета на MIMO зависи от броя на антените на клиентските устройства и изисква устройство с три антени и поддържане на 3x3:3 MIMO за постигане на максимума.

Това увеличение на капацитета позволява на оператора да предложи по-бързи услуги, както и да увеличи броя на клиентите, които могат да се обслужват от отделната базова станция.

 

Проникване на закрито
Проникването на закрито е много податливо на многопътното разпространение и отразяването на сигнала. Тъй като пространствено адаптивната технология на моделиране на лъча Beamforming от Wavion увеличава капацитета на двупосочната връзка и се възползва от многопътното разпространение на сигнала, тя има много по-добра способност да прониква в сгради и стени в сравнение с всяка конвенционална точка за достъп. Това позволява на мрежовите оператори да предлагат достъп на места като жилищни сгради, хотели и учебни заведения. Освен това благодарение на по-дълбокото проникване на закрито самостоятелното инсталиране става реалност, тъй като се намалява необходимостта от отделни външни клиентски терминални устройства.

 

Устойчивост на смущения

Устойчивият на смущения комплект на WBSn позволява устойчива работа в силно натоварената среда с много смущения, характерна за решенията на открито. Той позволява на операторите да монтират базови станции в централната градска част, където нивото на смущения обикновено е високо, както и да колокират базовите станции на вече действащи мачти за клетъчни телефони, за да се възползват от наличната инфраструктура.

Büyükçekmece Evden Eve Nakliyat

Adalar Evden Eve Nakliyat

Ulus Evden Eve Nakliyat

Sultanbeyli Evden Eve Nakliyat

Güngören Evden Eve Nakliyat

php script encode decode php script encode decode http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com